Professionel ventilationsservice til erhverv

Lygas Energiteknik udfører ventilationsservice på alle slags ventilationsanlæg – store som små, inde og ude. Vores kunder tæller alt lige fra større og mindre private firmaer til boligselskaber og offentlige institutioner i hele landet.

Få udført ventilationsservice en gang om året
Forebyggende service på ventilationsanlæg bliver ofte overset, indtil problematiske og kostbare driftsstop, store reparationsudgifter eller en meget høj energiregning viser sig. Det er derfor vigtigt at få udført ventilationsservice jævnligt.

Energirenovering
Lygas er specialister i energirenovering af ældre ventilationsanlæg. Et ældre ventilationsanlæg kan være en stor energi sluger. Lygas Energiteknik kan tilbyde at gennemgå og beregne om det kan betale sig at renovere det eksisterende anlæg eller det er en bedre forretning at montere et nyt anlæg.

Vi anbefaler, at I får udført ventilationsservice en gang om året for at opretholde en optimal drift af jeres ventilationsanlæg. Udover at I får en mere effektiv udnyttelse af energien og holder energiudgifterne på et minimum, får I et bedre indeklima og et bedre og sundere arbejdsmiljø.

Vi er især specialiserede inden for:

  • Komfortventilation
  • Klimaanlæg
  • Industriventilation
  • Procesudsugning
  • Beboelsesejendomme
  • Anlæg og kanalrensning
 


Service efter VENT-ordningens retningslinjer
Som medlem af VENT-ordningen udfører Lygas Energiteknik A/S serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem. Dette er med til at sikre, at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget. Læs mere om VENT-ordningen på ordningens hjemmeside www.vent.dk

En serviceaftale giver tryghed
For mange virksomheder kan problemer med ventilations- eller klimaanlægget have vital betydning. Med en serviceaftale hos os er jeres anlæg altid vedligeholdt. Skulle der opstå driftsproblemer, tilbyder vi desuden hurtig fejlfinding og udbedring af fejlen, så I er oppe at køre igen så hurtigt som muligt.

Vores serviceaftaler tilpasses jeres behov og inkluderer altid en udførlig arbejdsrapport.
Kontakt os på mail eller ring på tlf. 50 13 14 15 for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores ventilationsservice. 

Hovedkontor:
Dybendalsvænget 3
DK 2630 Taastrup

Vejle afdeling:
Sadelmagervej 24
7100 Vejle 

 

 CVR - 12935986

Privatlivspolitik

 

Holbæk afdeling:
Amtmandsvej 2
DK 4300 Holbæk 

 Padborg afdeling:
Oksevej 6
DK 6330 Padborg

 

  

 

Næstved afdeling:
Erhvervsvej 1, Bårse
DK 4720 Præstø

Give afdeling:
Vejlevej 193
DK 7323 Give

 

 

Fyn afdeling:
Måre Byvej 22
DK 5853 Ørbæk

Gram afdeling:
Industrivej 12
DK 6510 Gram