Gasservice til private

Lygas Energiteknik udfører gasservice for private i hele landet, og vores specialiserede serviceteknikere servicerer alle typer gasfyr og mærker, som findes på markedet. Få udført gasservice mindst hvert 2. år og vær sikker på, at dit gasfyr altid er sikkerhedsmæssigt helt i top.

Jævnlig gasfyrsservice giver optimal fyringsøkonomi
Med jævnlig gasfyrsservice er du garanteret 100 % optimal fyringsøkonomi, og at gasfyret udgør mindst mulig belastning for miljøet. Gasservice forebygger endvidere driftsstop og forlænger gasfyrets levetid væsentligt. Så et eftersyn er hurtigt tjent ind. Et serviceeftersyn omfatter bl.a.:

  • Rensning og kontrol efter fabrikantens anbefalinger
  • Vurdering af fyrets tilstand
  • Kontrol/justering af varmestyring
  • Indregulering af gasfyret til optimal drift
Vi udarbejder altid en servicerapport til dig efter hvert serviceeftersyn, hvor vi også oplyser om mulige energitekniske forbedringer.
 

 

Tegn kontrakt på gasservice 
Hos os kan du vælge mellem en række forskellige servicekontrakter, så du får lige præcis den gasservice, der passer til dit behov. Vores servicekontrakter indeholder branchens bedste vagtordning. Det er altid en tekniker, som sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig, i fyringssæsonen indtil kl. 22.00 alle ugens dage, også søn- og helligdage.

Bestil servicekontrakt, eller ring til os på tlf. 50 13 14 15 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med gasservice.  

 

Hovedkontor:
Dybendalsvænget 3
DK 2630 Taastrup

Vejle afdeling:
Sadelmagervej 24
7100 Vejle 

 

 CVR - 12935986

Privatlivspolitik

 

Holbæk afdeling:
Amtmandsvej 2
DK 4300 Holbæk 

 Padborg afdeling:
Oksevej 6
DK 6330 Padborg

 

  

 

Næstved afdeling:
Erhvervsvej 1, Bårse
DK 4720 Præstø

Give afdeling:
Vejlevej 193
DK 7323 Give

 

 

Fyn afdeling:
Måre Byvej 22
DK 5853 Ørbæk

Gram afdeling:
Industrivej 12
DK 6510 Gram