Privatlivspolitik

Brug af personoplysninger
De oplysninger vi registrerer på dig er; navn, adresse, postnummer, telefonnummer. og e-mail.

På erhvervsvirksomheder, herunder kommuner og boligselskaber, registrerer vi også CVR, EAN og evt. navn på kontaktpersoner.

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart (VVS installatør etc.), med mindre du selv udtrykkeligt har givet tilsagn herom. Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os oplysningerne ved registrering på vores hjemmeside, booking af et servicebesøg pr. mail eller telefon, deltagelse i en konkurrence eller lignende.

Personoplysninger bruges til at kunne udføre bestilt service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, samt udføre kvalitetssikring jf. gasreglementet og kvalitetskontrollen (Tekniq). Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af vores website, så vi via analyser af data, kan informere dig om vore produkter, så de matcher dine interesser.

Hvilke personoplysninger har vi registreret på dig
Jf. reglerne i Persondataloven har du krav på at kende de oplysninger, vi har registreret på dig. Ved henvendelse til Lygas Energiteknik på 50 13 14 15 eller på mail lygas@lygas.dk, kan du få oplyst hvilke informationer, vi har om dig i vores kundedatabase. Har vi registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du kontakte os på ovenstående mail/telefonnummer og gøre indsigelse.

Beskyttelse af personoplysninger
Jf. Persondataloven opbevarer vi dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt i vores kundedatabase i kontrollerede faciliteter. Kun ansatte i Lygas Energiteknik har adgang til dine oplysninger, som kun kan tilgås via korrekt bruger-id og password. Der foretages daglige sikkerhedsopdateringer og virustjek og vi har sikkerhedsforanstaltninger der kontrolleres løbende, så vi sikrer at brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Informationer, som du selv oplyser via internettet, kan der være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres efter 5 år jf. gældende lovgivning, idet omfang at kundeforholdet er ophørt.

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ved væsentlige ændringer vil vi orientere dig på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget og slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvorfor bruger vi cookies på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette cookies, kan du finde vejledning på  http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Jeg ønsker ikke cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Ejer
Website ejes og udbydes af:

Lygas Energiteknik A/S
Dybendalsvænget 3
2630 Taastrup
Telefon: 50 13 14 15 E-mail: Lygas@lygas.dk
Cvr. 12935986

 

 

 

Hovedkontor:
Dybendalsvænget 3
DK 2630 Taastrup

Vejle afdeling:
Sadelmagervej 24
7100 Vejle 

 

 CVR - 12935986

Privatlivspolitik

 

Holbæk afdeling:
Amtmandsvej 2
DK 4300 Holbæk 

 Padborg afdeling:
Oksevej 6
DK 6330 Padborg

 

  

 

Næstved afdeling:
Erhvervsvej 1, Bårse
DK 4720 Præstø

Give afdeling:
Vejlevej 193
DK 7323 Give

 

 

Fyn afdeling:
Måre Byvej 22
DK 5853 Ørbæk

Gram afdeling:
Industrivej 12
DK 6510 Gram