Om os

Ud fra devisen ”sammen er vi stærke” dannede en gruppe VVS-installatører virksomheden Lygas i 1985 for at samle al specialviden om gas- og olieservice, biobrændsel samt alternativ energi. I dag hjælper vores team af specialiserede serviceteknikere både private, virksomheder, kommuner og boligforeninger over hele landet med energiservice- og rådgivning.

Din foretrukne leverandør
Vores mål er at blive din foretrukne leverandør af serviceløsninger inden for energi, ventilation og køl. For at leve op til den målsætning er vi konstant på forkant med udviklingen inden for energiområdet, så vi hele tiden kan give vores kunder den bedste rådgivning og løsning.

Kvalificerede og engagerede medarbejdere
Lige siden starten er virksomheden vokset stødt, og det skyldes i høj grad vores medarbejdere, der er højt kvalificerede og nogle af de mest engagerede i branchen. De efteruddannes løbende, både fagligt og personligt, og vi gør meget ud af, at de trives i deres daglige arbejde. Vi er derfor også glade for og stolte over, at mange af dem har fejret deres 10 års jubilæum.

Kunderne skal have en god oplevelse
Vi lægger stor vægt på god kundeservice, og at du som kunde får en god oplevelse – lige fra du ringer til vores kontor til det afsluttende servicebesøg. Vi er 100 % uafhængige, hvilket betyder, at du altid får den rådgivning, der tjener dig bedst. Og vi ved, at har du et problem med dit anlæg, skal det løses her og nu.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Lygas Energiteknik.

undefined

Med venlig hilsen

Kim Ovdal

Hovedkontor:
Dybendalsvænget 3
DK 2630 Taastrup

Vejle afdeling:
Sadelmagervej 24
7100 Vejle 

 

 CVR - 12935986

Privatlivspolitik

 

Holbæk afdeling:
Amtmandsvej 2
DK 4300 Holbæk 

 Padborg afdeling:
Oksevej 6
DK 6330 Padborg

 

  

 

Næstved afdeling:
Erhvervsvej 1, Bårse
DK 4720 Præstø

Give afdeling:
Vejlevej 193
DK 7323 Give

 

 

Fyn afdeling:
Måre Byvej 22
DK 5853 Ørbæk

Gram afdeling:
Industrivej 12
DK 6510 Gram